Oldal kiválasztása

Nintendo 3DS – Technikai paraméterek

Nintendo 3DS – Technikai paraméterek

Az IGN birtokába jutott a Nintendo DS konzolok következő generációjának technikai paraméter-listája, így képet kaphatunk arról, mire is számíthatunk a háromdés látvánnyal felvértezett handheldtől.

A Nintendo hamarosan generációt vált handheld fronton, jön a hordozható konzolok újabb generációja a 3DS képében, amely azon felül, hogy szemüveg, vagy egyéb kiegészítő viselése nélkül biztosít a játékos számára háromdimenziós élményt, még az architektúrája is igen erősnek mondható, bár némely pontokon kissé szolidabb, mint azt hittük korábban. Az IGN birtokába jutott a 3DS specifikációinak, melyeket ismertetünk most Veletek is.

 

A készülék burkolata alatt két darab 266MHz-es ARM11 CPU-t rejt, egy 133MHz-es GPU társaságában. Memóriaügyileg 4MB-nyi dedikált VRAM-mal, 64MB-nyi  RAM-mal, és 1.5GB-nyi flash memóriával szerelik fel a hírek szerint a Nintendo 3DS-t. Amennyiben helyesek az IGN, egyelőre meg nem erősített értesülései, akkor ezekkel a paraméterekkel lesz felvértezve a nálunk jövő tavasszal bemutatkozó handheld masina. A Nintendo a hír közlésének idejéig nem reagált a kiszivárgott adatokra.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »