Oldal kiválasztása

Dead Trigger 2 részletek és látnivalók

Dead Trigger 2 részletek és látnivalók
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mobileszközökre fejlesztett Dead Triggert jegyző Madfinger Games új látnivalókat és részleteket is közölt a sorozat második részéről. A játék megjelenési dátumát a jövő héten rajtoló Tokyo Game Shown leplezik le.

A Dead Trigger 2-öt készítő Madfinger Games a játék kapcsán elárulta, új NPC-k bukkannak majd fel a játékban, ráadásul a Hide-out koncepciója is alapos változáson esik át. Hatalmasat fejlődik látványban is a Dead Trigger folytatása, az ígéretek szerint dinamikus fény-árnyék és realisztikus víztükröződés várja a rajongókat.

Új helyszínekre vezet minket a utunk, zombikra vadászhatunk Londonban, Shanghaiban vagy éppen az afrikai sivatag közepén. A játék története tulajdonképpen sose ér véget, az ígéretek szerint ugyanis egy globális ellenállás részesei leszünk, ahol többmillió társunkkal együtt vadászhatunk az élőhalottakra, miközben minden játékos viselkedése befolyásolja a történetet. A Dead Trigger 2 free-to-play lesz, semmit se kell extra pénz ellenében megvásárolnunk, azonban ha új fegyvereket vagy modulokat szeretnénk, akkor meg kell találnunk a tervrajzokat.

A Dead Trigger 2 először Androidra, iOS-ra jelenik meg, később pedig játszható lesz a Facebookon, a Steamen keresztül, illetve Mac-en is.

:galeria:

 

Hozzászólások

Translate »