Oldal kiválasztása

Call of Duty: Ghosts – Részletek a next-gen verzióra váltásról

Call of Duty: Ghosts – Részletek a next-gen verzióra váltásról
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Kölnben jelentette be az Activision, hogy lehetőségünk lesz PS3-as vagy Xbox 360-as Call of Duty: Ghosts példányunkat PS4-es vagy Xbox One-os verzióra frissíteni. A legújabb részletekből most kiderül, hogyan is fog ez működni.

A Call of Duty: Ghosts hivatalos oldalán olvasható sajtóközlemény szerint többféle lehetőségünk lesz a váltásra. Egyrészt egy egyszeri, tíz dolláros díj ellenében bármikor frissíthetjük PS3-as vagy Xbox 360-as változatunk PS4-esre vagy Xbox One-osra. Ilyenkor minden statisztikánk, Season Pass előfizetésünk és profilunk is sértetlen marad.

Emellett azonban elindul az úgynevezett Xbox Game Ahead Program, aminek keretén belül egyszerre szerezhetjük be az Xbox 360-as és Xbox One-os Call of Duty: Ghosts-ot, legyen szó bolti vagy digitális kópiáról. Előbbi 69,99 dollárba fog kerülni, utóbbit pedig a Marketplace-en keresztül vehetjük majd meg, szintén ugyanilyen árcédulával. Ez az akció 2014. március harmincegyedikéig lesz érvényes.

Hasonló akció lesz elérhető a PlayStation-tulajok számára is.

A Call of Duty: Ghosts november ötödikén jelenik meg PC-re, PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra, míg PS4-re november 29-én, Xbox One-ra pedig november 22-én.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »