Oldal kiválasztása

Megjelenési dátumot kapott az első Giana Sisters-kiegészítő

Megjelenési dátumot kapott az első Giana Sisters-kiegészítő
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Giana Sisters: Twisted Dreams – Rise of the Owlverlord elnevezésű különálló kiegészítő Steamre szeptember 26-án érkezik majd.

A Black Forest Games játéka 5 euróba fog kerülni a Steam kínálatában, az előrendelések pedig tegnaptól adhatók le – így 20%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a játékot, amihez ebben a konstrukcióban egy ajándék Team Fortress 2-fejfedő is jár.

A gonosz sárkány legyőzését követően Giana újból fogságba esik, ezúttal a beszédes nevű Owlverlord "jóvoltából". Kiszabadítása során olyan új helyszíneket fedezhetünk fel, mint a Repülő gyár, a Fekete erdő, vagy magának a főellenségnek a búvóhelye. A játékban hét új szint található, egy új főellenség, valamint természetesen a történetet elmesélő átvezető képsorok. Az új játékosokat egy teljesen új eligazító pálya segíti majd a kalandok első lépéseinek megtételében.

Az eredeti játék Kickstarter-projekt keretein belül valósulhatott meg, és Windows PC, X360, PS3 és Wii U platformokra érhető el. Az önálló kiegészítő kedvezményesen előrendelhető a Steam kínálatában.

Translate »