Oldal kiválasztása

Xbox One – Fizetős szolgáltatások, videón a doboz tartalma

Xbox One – Fizetős szolgáltatások, videón a doboz tartalma
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ugyan az Xbox One megjelenéséig még több mint három hónap hátra van, a Microsoft pedig igyekszik minden érdemi információt a premier előtt megosztani. Ezúttal arról számoltak be, hogy mit kínál majd a Gold előfizetés.

Az Xbox hivatalos oldalán közzé tett összehasonlító táblázat szerint az Xbox One esetében gyakorlatilag minden szolgáltatáshoz szükség lesz Gold előfizetéshez. A Goldra szükség lesz akkor, ha használni szeretnénk az Internet Explorert vagy a Netflix-en keresztül szeretnénk filmeket nézni, és persze akkor is, amikor másokkal online szeretnénk játszani.

Az Xbox One számos újdonságát is csak Gold előfizetéssel vehetjük igénybe. Ilyen lesz a Game DVR funkció, aminek segítségével öt percnyi tartalmat rögzíthetünk, amit aztán megoszthatunk barátainkkal is. Előfizetés kell továbbá a Skype használatához és a OneGuide szolgáltatáshoz, ami az ismerősök tartalomfogyasztási szokásait analizálva kínál streaming tartalmakat megtekintésre.

Ezzel egyidőben bemutatkozott a Home Gold szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy megosszuk másokkal Gold előfizetésünket. Mindez azt jelenti, hogy családtagjaink vagy a gyerekeinkre felügyelő babysitter saját gamertagjét, de a mi Gold előfizetésünket használva élvezheti az előfizetés nyújtotta, fent említett összes szolgáltatást. Mindez úgy működik, hogy ha valaki másnak az Xbox One-ján lépünk be saját adatainkkal, akkor azon a gépen megjelenik gamertagünk minden információja, de csak addig, amíg ki nem lépünk felhasználói fiókunkból. Így, ha bármit is töltöttünk le más gépére a mi profilunkon keresztül, ahhoz, hogy Ő azt elérje, kénytelen lesz megvásárolni azt, természetesen már a saját profilja alatt.

Translate »