Oldal kiválasztása

[E3] Microsoft-konferencia – Összefoglaló

[E3] Microsoft-konferencia – Összefoglaló
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Microsoft egy igazi MEGA konferenciát tartott, ahol igazi meglepetéseket láthattunk és végre bemutatkozott a Project Scorpion ami sajnos nem tartotta meg ezt a nevet, de inkább haladjunk szépen sorjában!

Xbox One X – Benne van az X-Faktor

Igen, innentől Xbox One X néven kell emelgetni az eddig elkészült valaha LEGERŐSEBB, SZÖRNYETEG konzolt (Legalább a rövidítése menő: XoX). De nézzük a specifikációkat:

  • 8 magos CPU
  • 6 terraflop GPU
  • 12 GB GDDR5 RAM
  • A legkisebb XBOX konzol

Megjelenés: November 7-én érkezik, 499 dolláros áron

Forza Motorsport 7

Sejteni lehetett, hogy amikor jön egy új Xbox akkor jön egy új Forza is így nem volt meglepetés, hogy a Motorsport 7 érkezik, ráadásul tényleg brutális látvánnyal, dinamikusan időjárást is kapunk, ráadásul a Porsche is beszállt így a 2018-as 911 már ebben a játékban kipróbálható lesz. (Mert olyan SZÖRNYETEG ÉS ERŐS, mint a XoX)

Metro: Exodus

Na ez egy igazi meglepetés! Érkezik a következő Metro játék, ráadásul egy igazán hangulatos gameplay videóval egybe kaptuk és meglehetősen sok újdonság felfedezhető már most. Nagy nyitott világot fogunk kapni, ráadásul a felszín végre élhető így kapunk egy kis STALKER érzetet, de a hangulata tagadhatatlanul Metro.

Assassin’s Creed: Origins

Az ősi Egyiptom ahol a sötétségben egy testvériség felemelkedett, és az elnyomók ellen küzdött, csak úgy hívták magukat, hogy az Assassinok. Meglepetés nem volt, hogy bemutatják, de az igen, hogy ezen a konferencián. Kinézetre veszettül jól néz ki, és láthattunk pár újdonságot is: A mini map megszűnik és helyette a Skyrimben is látható, iránytűs rendszer jelenik meg, a loot rész is teljesen átalakul, sokkal érdekesebb lesz, Az Eagel Vision megszűnik és helyette kapunk egy Sas-t aki képes lesz megjelölni ellenfeleket és kincseket. Szóval a Ubisoft nagyon sok mechanikán változtatott illetve finomított, ami már nagyon kellet a sorozatnak.

Crackdown 3

Hosszúas tologatás után végre megjelenést kapott a Crackdown 3, november 7-én érkezik Xbox One-ra valamint PC-re is. Egy hatalmas nyitott világot kapunk amit szabadon rombolhatunk majd.

Ori and the Will of the Wisps

A konferencia fénypontja volt számomra ez a bejelentés, és ahogy tették a trailer alatt élő zongorazene szólt ami hatalmasat dobott a hangulaton és az érzelmeken is. Az Ori and the Blind Forest egy igazán remek játék volt és feltehetően a folytatástól is ezt várhatjuk majd, de az biztos, hogy az érzékenyebben készítsenek be papír zsebkendőt.

Anthem

Az EA Play alatt érdekes volt az előzetes, most végre gameplayt is láthattunk ami egyszerűen lenyűgöző és maga a játékvilága is fantasztikusan néz ki, az Exo ruhák testre szabhatóak lesznek, az akciók piszok látványosak, minden nagyon rendben van, végre a BiWare magára találhat. Tudom, azt várjátok mikor jön egy de, hát most: DE haverokkal biztos, hogy nagyon fun lesz a játék, de ahogy haladtunk előre a gameplay videóban úgy kezdett egyre jobban emlékeztetni a játék a Destinyre, és a Divisionre adva van egy látványos érdekes világ ami sose lesz kihasználva és a lootról fog szólni minden. Nagyon remélem, hogy nem így lesz itt és egyedül is remek élményt fog nyújtani, de félek.

Xbox játékok Xbox One-on!

Bizony,bizony nagyon sokan akarták ezt és megcsinálták! A Show egyik igazi meglepetése volt ez, hogy a régi Xbox játékokkal is játszhatunk majd Xbox Oneon. Mikortól lesz erre lehetőség? Év végétől.

Egyéb videók

Miután a Microsoft egy elég tartalmas konferenciát tartott és sok videót csak egymás után bedobált, így lentebb megtaláltok még pár játékot, könnyebb így átláthatóan szemezni belőle.

Translate »