Oldal kiválasztása

GC 2013 – FIFA 14 – Ingyen tölthető az Xbox One mellé

GC 2013 – FIFA 14 – Ingyen tölthető az Xbox One mellé
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A FIFA 14 kapcsán rengeteg újdonságra derült fény Kölnben. A FIFA 14 Ultimate Team legendás játékosokkal bővül, az Xbox One változathoz ingyen jár majd a játék, s végre a next-gen verziók is bemutatkoztak.

Az Electronic Arts konferenciájának egyik központi témája a FIFA 14 volt. Nem véletlenül, az idei rész ugyanis több újdonságot is kínálni fog. Egyrészt kibővül az Ultimate Team játékmód. Az Ultimate Team Legends módban lehetőségünk lesz olyan legendás focistákat is a csapatunkban tudni, mint Pele’, Patrick Viera, Freddie Ljungberg, Ruud Gullit és Gary Linekar. Az összes legenda saját képességeket, egyedi külsőt kap, s ha úgy gondoljuk, akár kereskedhetünk is velük. A játékmód kizárólag Xbox 360-on és Xbox One-on lesz elérhető.

Szintén az előadáson nyert megerősítést, hogy az európai Xbox One vásárlók ingyen letölthetik majd a konzolhoz a FIFA 14-et.

A FIFA 14 Európában szeptember 27-én jelenik meg, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, míg a következő generációs Ignite Engine-el futó PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók valamikor később kerülnek fel a boltok polcaira.

Translate »