Oldal kiválasztása

GC 2013 – Gran Turismo 6 – Friss látnivalók, megjelenési dátum

GC 2013 – Gran Turismo 6 – Friss látnivalók, megjelenési dátum
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ahogy azt Kazunori Yamauchi, a sorozat atyja a hatodik rész Silverstone-i bejelentésekor elmondta, a kölni gamescom komoly mérföldkő lesz a széria életében. Nem tévedett, a Sony keddi konferenciáján több dolgot is megtudtunk a játékról.

Kezdjük a legfontosabbal: A Gran Turismo 6 PlayStation 3-as változatát a Mikulás hozza, a játék ugyanis december hatodikán jelenik meg.

A versenyszimulátor-sorozat új részét előrendelők a következő járgányokat kapják majd meg: Nissan GT-R NISMO GT3 15th Anniversary Edition, Tesla Motors Model S Signature Performance 15th Anniversary Edition, Chevrolet Corvette Stingray (C7) 15th Anniversary Edition, Audi R8 LMS ultra 15th Anniversary Edition, SRT Viper 15th Anniversary Edition.

Végezetül pedig az is biztossá vált, hogy elindul a Vision Gran Turismo kezdeményezés, aminek értelmében számos autógyár (Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, BMW, Bertone, GM Design, Honda, Infiniti, Italdesign Giugiaro, Jodan Brand, Mercedes-Benz, Nike, Nissan, Peugeot, Chrysler, Volkswagen, Zagato) papírra vetett koncepciója lesz majd vezethető a játékban.

Translate »