Oldal kiválasztása

GC 2013 – Killzone: Shadow Fall képek, mozgásban a multiplayer

GC 2013 – Killzone: Shadow Fall képek, mozgásban a multiplayer
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei gamescomon debütált a PlayStation 4-exkluzív Killzone: Shadow Fall multiplayer módja. Megmutatjuk, milyen mozgás közben a Team Deathmatch, de a hajtás után képeket és egy trailer is találtok.

A Killzone: Shadow Fall multiplayer módja teljesen egyedi élményt fog kínálni, a Warzone funkciónak köszönhetően ugyanis személyre szabott online csatákat vívhatunk. Mi határozhatjuk meg, hogy hány fővel (4-24) szeretnénk neki vágni a küzdelmeknek, de mi szabhatjuk meg a szabályokat, a karakterosztályok és azok képességeinek kiosztását, a használható fegyverek listáját és persze a játékmódokat is. Az így kialakított módokat aztán elmenthetjük, s megoszthatjuk a játék közösségével.

A játékban lesz kompetitív multiplayer lehetőség, amiben a játék megjelenésekor nyolt küldetésközpontú kihívásban lesz részünk. A játék megjelenésekor három különböző, egyedi képességekkel rendelkező karakterosztály közül és 22 fegyver közül válogathatunk. A premier után érkező összes DLC – azon belül is az új multiplayer pályák – ingyenes lesz.

A Killzone: Shadow Fall kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, a gép premierjével egyszerre, vagyis Európában november huszonkilencedikén.

:galeria:

Translate »