Oldal kiválasztása

Két PlayStation játék is magyar nyelven jelenik meg az idén

Két PlayStation játék is magyar nyelven jelenik meg az idén
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A PlayStation idei felhozatalába magyar nyelvre fordítva érkezik a legendás autósverseny szimulátor legújabb része, a Gran Turismo 6, valamint az ősz egyik legizgalmasabb thrillerének ígérkező Beyond: Two Souls is.

Idézzük a sajtólevelet:

"Gran Turismo 6 – a versenyzőknek

Az „autóverseny szimulátor” legújabb részének demója július óta elérhető, a GT Academy™ versenyzőinek az online selejtezőkön már ezen a verzión kellett bizonyítaniuk. A Playstation®3 platformra érkező GT6™ új szintre emeli a valósághű játék élményét az újratervezett felhasználói felülettel, a lenyűgöző új pályákkal, az új versenyautókkal, a közösségi funkciókkal, valamint az okostelefon és tablet kompatibilitással.

Beyond: Two Souls – a filmrajongóknak

A Quantic Dream pszichológiai akcióthrillere, a Beyond: Two Souls egy fiatal lány történetét meséli el, aki születésétől fogva természetfeletti erővel rendelkezik. A játékosok Jodie Holmes (Ellen Page) életének legmeghatározóbb momentumait élhetik át, és döntéseikkel befolyásolják az események menetét.  A főhőst a paranormális tevékenységek vizsgálatával foglalkozó titokzatos kutató, Nathan Dawkins (William Dafoe) segíti, akit a szakmai kíváncsiság mellett érzelmi szálak is fűzik Jodie-hoz. A fejlesztői csapat a Beyond: Two Souls alkotásánál egyforma hangsúlyt fektetett a film és a játék készítésére is."

Translate »