Oldal kiválasztása

Eurosport Player alkalmazás az Xbox LIVE-on

Eurosport Player alkalmazás az Xbox LIVE-on

Örömmel jelentjük be, hogy egy új együttműködésnek köszönhetően Európa vezető sportcsatornája, az Eurosport elérhetővé válik az Xbox LIVE-ot használó Xbox 360 tulajdonosok számára.

Idézzük a sajtólevelet:

"A július 10-étől elérhető Xbox 360 exkluzív alkalmazás élő tévéközvetítést és „on demand” archívumot kínál egész Európában.

Az Xbox 360-as Eurosport Player app a csatorna exkluzív műsorait egyenesen a nappaliba továbbítja a Kinect és az Xbox LIVE erejének köszönhetően.

Az alkalmazás július közepétől jelenik meg 20 országban és 13 nyelven. Az Xbox LIVE Gold előfizetők elérhetik az Eurosport és Eurosport 2 csatornákat, számos műsort újranézhetnek és kiemelt események élő közvetítéseit követhetik nyomon.

Idén olyan kiemelt események lesznek élőben követhetők, mint a US Open tenisztorna összes pályája, a MotoGP bajnokság, az IAAF atlétikai bajnokság, a hölgyek UEFA Labdarúgó Európa-bajnoksága, illetve a német Bundesliga mérkőzései.

Az Xbox LIVE Gold előfizetők most különleges akció keretében egy ingyenes, három hónapos hozzáférést kapnak az Eurosport Player alkalmazáshoz, amely a 12 hónapos Gold előfizetés mellé jár.

Természetesen a jövőben is tájékoztatni fogunk, amint további sport- és szórakoztató appok válnak elérhetővé Xbox 360 konzolra.

További információért az Xbox LIVE-ot illetően, kérjük, látogasd meg a http://www.xbox.com/live webhelyet!"

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »