A világszerte számos elismerést kapott The Last of Us minden várakozást felülmúlva válhat 2013 legjobb eladási mutatókkal rendelkező PS3 játékává.

Idézzük a sajtólevelet:

"A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a The Last of Us™ játék eladott példányszáma globális szinten meghaladta a 3,1 millió darabot.

A The Last of Us egy Cordyceps gombafaj pusztító járványa után húsz évvel játszódik egy megváltozott világban, amelyet a két főszereplőn, Joelen és Ellien keresztül ismerhet meg a játékos. A kalandos történet középpontjában a túlélés, a hűség, a szeretet és a megváltás témái állnak.

„Az értékesítési mutatók és a pozitív visszajelzések alátámasztják, hogy a The Last of Us valóban kiemelkedő minőségű, élményekkel teli játék” – emelte ki Shuhei Yoshida, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke, aki hozzátette, hogy a kasszasiker a Naughty Dog csapatának teljesítményét is igazolja.

A The Last of Us tökéletes példája annak, hogy a PlayStation az egyedülálló játékaival az interaktív szórakoztatóipar újraértelmezését tűzte ki célul."

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás