Oldal kiválasztása

PlayIT szakmai kerekasztal

PlayIT szakmai kerekasztal
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A PlayIT szervezői szakmai kerekasztalt hívnak össze, amelynek résztvevői aktívan részt vehetnek a kiállítás és vásár alakításában, ezzel jobbá, vonzóbbá, színesebbé téve azt. Július 31-ig lehet jelentkezni.

Idén december elsején megújul a PlayIT, sokkal nagyobb helyen, nagyobb kínálattal, több programmal és versennyel várja majd a látogatókat. Ehhez persze kell a Ti segítségetek is, akik véleményetekkel, ötleteitekkel, észrevételeitekkel járulhattok hozzá a rendezvény sikeréhez. Véleményvezér vagy? Blogger vagy videós megmondó? Rajongsz az e-sportokért? Keményvonalas gamernek tartod magad? Számodra a játék az nem csak kikapcsolódás, hanem valódi szenvedély és életstílus? Szeretnéd, ha végre Magyarországon olyan rendezvény lehetne, ahol a HC játékosok is jól érzik magukat? Akkor most itt a lehetőség, hogy segíts – hogy változtass.

A PlayIT szervezői egy szakmai platformot hoznak létre, ahol havi rendszerességgel gyűlhet össze az a negyven szerencsés kiválasztott, aki tehet valamit a hazai gaming megsegítéséért, első kézből értesülhet a PlayIT-tel kapcsolatos fejleményekről, beleláthat a legnagyobb hazai rendezvény szervezési folyamatába. December 1-éig még elég idő van arra, hogy sok jó ötlet szülessen a rendezvényhez, ezért rajtatok a sor. Regisztráljatok a playit@meex.hu címen, adjátok meg nevetek, becenevetek, elérhetőségeiteket, és mutassátok be munkásságotokat, vagy írjátok meg, hogy miért lennétek Ti az ideális jelöltek. A jelentkezések beküldési határideje: július 31. Az első alkalom augusztus 10-én, szombat délelőtt várható, a részletekről levélben értesítik a kiválasztottakat.

Translate »