Oldal kiválasztása

Asphalt 7 bajnokság a Samsung rendezésében

Asphalt 7 bajnokság a Samsung rendezésében
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A verseny döntői a Cinema City Allee mozivásznaira kivetített Galaxy S4-eken folynak, és a győztes nyereménye egy Samsung Galaxy S4 okostelefon.

A Samsung pénteken Asphalt 7 bajnokságra várja a játék szerelemeseit, akik a Cinema City Allee mozivásznain versenghetnek egymással a Samsung Galaxy S4 készülékek segítségével. Bárki versenybe szállhat a 2013. július 5-én, pénteken, a 10:00 órától 13:30-ig tartó selejtezőkben az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store márkaboltban. A selejtezőkön az adott pálya adott autójával teljesített köridők számítanak, egy versenyző pedig akár többször is próbálkozhat, amennyiben az érdeklődők száma ezt engedi. A selejtezők során a 8 legjobb köridőt futó játékos már a Cinema City Allee mozitermeiben, a nagy vásznon mérkőzhet meg egyidőben egymással 14:00 és 15:00 óra között. A két legjobb játékos pedig 15:30-tól játssza a döntőt egymás ellen.

A végső összecsapás győztesének jutalma egy Samsung Galaxy S4 okostelefon. Az érdeklődők 15:00 és 15:30 között a celebfutam keretében szurkolhatnak az idén ősszel is újrainduló X-faktor korábbi győzteseinek: Vastag Csabának, Kocsis Tibornak és Oláh Gergőnek.

Hozzászólások

Translate »