Oldal kiválasztása

Elindult a Nissan-PlayStation GT Academy kvalifikációja

Elindult a Nissan-PlayStation GT Academy kvalifikációja
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A 2013-as GT Academy versenye a Gran Turismo 6 PlayStation3-exkluzív demójával kezdetét vette. A megmérettetésen idén magyarországi játékosok is részt vehetnek.

A GT6 demója bárki számára elérhető, aki rendelkezik Sony Entertainment Network-fiókkal és az internethez csatlakozó PlayStation3 rendszerrel. Az ingyenes demó a PlayStation Store áruházból tölthető le, és nem szükséges hozzá a Gran Turismo játék birtoklása. Mielőtt a kvalifikációs futam elérhetővé válna, a GT6 demó fordulóról fordulóra végigvezeti a játékosokat egy GT Academy-stílusú pilótaiskolán. A jól teljesítő játékosok bekerülhetnek az idei GT Academyre, amivel olyan utazásra indulnak, amely egy igazi versenyzői karrier kiindulópontja lehet.

A GT Academy versenye közép-európai idő szerint július 29-én, hétfőn 00:59-kor lezárul. A demó utolsó fordulójára nevezni kívánó jogosult játékosoknak regisztrálniuk kell az utolsó fordulóra, és el kell fogadniuk a verseny feltételeit. Minden regisztráló, aki megfelelő kvalifikációs időt ér el, ingyenes bónusztartalomhoz jut hozzá. Az online GT Academy kvalifikáció leggyorsabb versenyzői meghívást kapnak az országos döntőre, ahol képességeiket a játékon belül és valódi Nissan Nismo autókban is megmutathatják. A versengés ezután a híres Silverstone-i versenyzői táborban folytatódik, és az ottani győztes lehetőséget kap arra, hogy csatlakozzon a Nissan Nismo-pilóták elit csapatához.

Hozzászólások

Translate »