Oldal kiválasztása

GC 2013 – A Sony Kölnben is villantani fog

GC 2013 – A Sony Kölnben is villantani fog

A Sony az idei E3-on alapvetően csak a PlayStation 4-re koncentrált, azonban Kölnben némileg fordul a kocka. Rey Gutierrez, a Sony munkatársa ugyanis megerősítette, a Gamescomon rengeteg PS Vitás bejelentésre számíthatunk.

Az idei kölni Gamescom az elmúlt évekkel szemben igazán ígéretesnek és mozgalmasnak ígérkezik, hiszen mindhárom nagy konzolgyártó képviseltetni fogja magát, a központi téma pedig ezúttal is a PS4 és az Xbox One lesz. A Sony azonban ennél továbbmegy, s bizonyítja, nem hanyagolja már piacon lévő platformjait.

Ezt támasztja alá Rey Gutierrez nemrég adott interjúja is, amiben megerősíti, hogy a japánok kölni konferenciájukon rengeteg PlayStation Vitával kapcsolatos bejelentésre készülnek.

Természetesen nem maradunk PS4-es leleplezések nélkül se, a Sony Computer Entertainment Europe CEO-ja, Jim Ryan ugyanis a Gamereactornak elmondta, csak a Sony Worldwide Studios-nál 30 játék készül, ebből 20 még a PS4 első évében meg fog jelenni, amelyek közül 12 vadonatúj cím. Ígyhát bőven van még mit bemutatniuk, s az E3 után az európai piacot is szeretnének elkápráztatni.

Az idei Gamescom augusztus huszonegyedikétől egészen huszonötödikéig tart majd nyitva.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »