Oldal kiválasztása

E3 2013 – Készül a Far Cry 4?

E3 2013 – Készül a Far Cry 4?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A napokban ismét főszerephez jutott a NeoGAF fórumában egy februári bejegyzés, ebben ugyanis a felhasználó olyan címekről írt jóslatokat, mint az Assassin’s Creed Black Flag, a Rayman Legends PS Vitás verziója, a The Crew vagy éppen a Far Cry 4.

Februárban még nem sokan foglalkoztak a NeoGAF egy korábbi bejegyzésével, de miután az abban szerepelt összes UbiSofttal kapcsolatos terv végül valósággá vált, hirtelen komoly szerepet kapott a hozzászólás. Ebben ugyanis szó esik az Assassin’s Creed Black Flagről, a Rayman Legends PS Vitás verziójáról, valamint a mostanában sokat pletykált The Crew autós játékról, illetve a Far Cry HD-ról és  Far Cry 4-ről.

Utóbbi két cím kapcsán például azt részletezi a fórumozó, hogy az első Far Cry HD újrájra hamarosan megjelenik, a sorozat negyedik része pedig 2014 első negyedévében kerülhet boltokba. Maga a bejegyzés utalást tesz arra is, hogy Unity kódnéven már készül az új Assassin's Creed-játék, továbbá, hogy a PS Vita exkluzív Assassin's Creed III: Liberation XBLA és PSN platformokra is meg fog jelenni.

Translate »