Oldal kiválasztása

Metro: Last Light – Magyarországon is májusban

Metro: Last Light – Magyarországon is májusban
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Cenega csoport, a Deep Silver hivatalos partnere a mai napon örömmel jelenti be, hogy Magyarországon az európai megjelenéssel egyidőben lesz kapható a kultikus poszt-apokaliptikus lövöldözős játék folytatása, a Metro: Last Light.

Idézzük a sajtólevelet:

"A megjelenéskor a játék mindhárom platformra Limited Edition kiadásban érkezik, plusz tartalommal alapáron. A játékot előrendelő játékosok ráadásul nemcsak a Ranger Mode (Vándor Mód) DLC-t kapják meg megjelenéskor, hanem az RPK gépfegyver DLC kódot is!

A Metro veteránoknak ajánlott Vándor Mód a végső kihívás, melyben nincs kijelző, halálosabb a harc és az erőforrások drasztikusan korlátozottak (pl. kevesebb a muníció és a gázálarc-szűrő). A kihíváshoz felnövő játékosok Vándor felszerelést kapnak, melyben egy exkluzív fegyver (az Orosz AKSU) és plusz 100 darab plusz katonai lőszer található.

A Metro: Last Light elsőszemélyes lövöldözős játék az egészen elképesztő Metro 2033 folytatása. 2034-ben járunk, a nukleáris háború a világot posztapokaliptikus pusztasággá sivárította. Moszkvában a Metro alagútjai váltak a város egykori lakosainak otthonává. A katakombákban túlélésükért küzdenek, miközben a mérgező légkörben ocsmány mutánsok hordáinak támadásaitól rettegnek. Más frakciók is támadják a túlélőket, hogy átvegyék az irányítást a megmaradt élhető területek felett. Harc közben azért a világvége eszközért kutatnak, mely győzelmük kulcsává válhat. A polgárháború elkerülhetetlen… e sötét órákban a játékos Artyom-ot, az emberiség utolsó reménységét alakítja.

A Metro: Last Light történetét Dmitrij Glukhovszkij, a Metro 2033 regény elismert szerzője írta, mely regénye mindkét videojáték alapjául szolgált. Glukhovszkij szerezte a Metro: Last Light összes párbeszédét is. A szerző Metro 2033 és Metro 2034 könyveiből világszerte több, mint 2 millió példányt adtak el. Következő regénye, a Metro 2035 hamarosan megjelenik Oroszországban."

A Metro: Last Light Vándor Módjáról több információ a www.enterthemetro.com oldalon található."

A Metro: Last Light PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, május tizenhetedikén.

Translate »