Oldal kiválasztása

Új FPS a Codemasters-től

Új FPS a Codemasters-től
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Codemasters egy hivatalos közleményben jelentette be legújabb második világháborús játékát, a Fall of Liberty-t, melyet a Spark Unlimited-es srácok hegesztenek majd.Nem telik el úgy hónap, hogy ne bukkana fel egy újabb második világháborút felölelő alkotás. Ezúttal a Codemasters gondolt egyet és vágta bele a fejszéjét egy új alkotásba, melynek munkálatait arra a Spark Unlimited-re bízta, akik az Xbox-ra készült Call of Duty: Finest Hour-ral már letették a névjegyüket a játékiparban. A Fall of Liberty PC-re, PS3-ra és X360 ra kerül majd forgalmazásba, a várható megjelenés 2007 negyedik negyedéve.

A játék egy alternatív időbe kalauzol el minket, ahol a németek 1950 magasságában megtámadják az USA-t. Olyan helyekre juthatunk el, melyek a Náci Birodalom uralma alatt teljesen más képet festenek a játékban, mint ahogy mi azt a valóságban megismertük.

Vegyünk egy példát: Winston Churchill 1931-ben New York-ban járt, ahol az 5. sugárúton balesetet szenvedett. A taxival való találkozásnak szerencsére szerencsés végkimenetele lett, Churchill túlélte a balesetet, igaz, utána sétabottal tudott márcsak közlekedni. De mi lett volna, ha nem éli túl a katasztrófát? Anglia elvesztette volna vezéregyéniségét és lehet, hogy a normandiai partraszállás sosem valósul meg és a nácik véglegesen meghódítják Európát.

A galériában megtekinthetitek az eddigi egyetlen képet!

Hozzászólások

Translate »