Oldal kiválasztása

Veletech 2013 – most hétvégén

Veletech 2013 – most hétvégén

A Millenárison tartják április 28-án az esődlegesen a mobil- és okostelefonok, valamint táblagépek iránt érdeklődőknek szervezett rendezvényt, ahol moddingversenyt is rendeznek.

Egész nap (10 órától 18 óráig) várja a látogatókat a rendezvény, ahol a következő cégekkel találkozhatnak a látogatók: Alcatel, ASUS, BlackBerry, Cooler Master, First Computer, G-Form, GoPro, Hangbarlang, HTC, Huawei, LG, Media-Tech, Microsoft, Mozilla (Firefox OS), MSI, Nokia, Olympus, Samsung, Sony, Speedshop, TDK, Telenor, WayteQ. A belépőjegy ára 800 Ft, ám 14 éven aluliaknak és 60 év felettieknek ingyenes a belépés.

A kísérőprogramok között lesznek alkalmazásbemutatók, előadások, tuningverseny, IT-biztonsági foglalkozások, retro videojáték-sarok, retro telefon-kiállítás, valamint tombola. A sajtó képviselői számára sajtótájékoztatókat is rendeznek az Alcatel, a Huawei, az MSI és a Cooler Master képviselői. Természetesen mi is kinn leszünk a rendezvényen, és igyekszünk egy szép kis galériát és egy alapos beszámolót összeállítani róla azoknak, akik nem tudnak kilátogatni a hétvégén az eseményre.

Még egyszer az időpont és a helyszín: 2013. április 28., vasárnap; Millenáris B épület

Hivatalos honlap: www.veletech.hu.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »