Oldal kiválasztása

Medal of Honor – Visszatér a sorozat, ha itt lesz az ideje

Medal of Honor – Visszatér a sorozat, ha itt lesz az ideje
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nem rég jelentette be az Electronic Arts, a Medal of Honor: Warfighter sikertelensége után kényszerpihenőre küldik a sorozatot. A döntés azonban nem végérvényes, legalábbis a kiadó kreatív igazgatója erről számolt be a napokban.

Rich Hilleman, az Electronic Arts kreatív igazgatója az RPS-nek adott interjúban kitért a pár héttel ezelőtt parkolópályára állított Medal of Honorra is. Ennek kapcsán Hilleman elárulta, a döntés nem végleges, a megfelelő időben biztosan visszatér a sorozat. A kreatív igazgató úgy véli, nem azzal volt a gond, hogy kifulladt volna a modern vagy második világháborús témákat boncolgató shooterek zsánere, hanem azzal, hogy sok apró dolgot teljesen máshogy kellett volna csinálniuk.

Hilleman elmondta, jelenleg rengeteg franchise-t birtokolnak, amelyek mindegyikéből képtelenség rendre kiváló játékokat készíteni, s bár ez jó hír számukra, a Medal of Honor csak akkor fog visszatérni, ha ismét magas színvonalú epizóddal tudnak előállni. Addig is a Battlefield veszi át a stafétát, így jövőre biztosan lesz új Battlefield-játék.

Hozzászólások

Translate »