Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Valóban folytatást kap a Legacy of Kain?

FRISSÍTVE: Valóban folytatást kap a Legacy of Kain?
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tavaly márciusi pletykák óta ugyan nem lehetett hallani a Legacy of Kainnel kapcsolatos szóbeszédekről, a hétvégén azonban ismét felbukkant egy újabb, a sorozatot érintő hír.

Még tavaly márciusban számoltunk be róla, hogy a Tomb Raidert is rebootoló Crystal Dynamics a Legacy of Kain sorozat feltámasztásán is dolgozik. Az azóta eltelt egy esztendő során ugyan nem hallhattunk semmit a játékról, most úgy tűnik, mégis visszatér a széria.

A Superannuation ugyanis arról számolt be a hétvégén, hogy a Square Enix beregisztrálta a warofnosgoth.com címet. A név pedig nem mást takar, mint a Legacy of Kain sorozat cselekményének otthont adó vidéket, vagyis lehetetlen nem észrevenni a párhuzamot.

A sorozat története még 1996-ban, PlayStation-ön vette kezdetét a Blood Omen: Legacy of Kainnel, amit 1999-ben követett PlayStation és PC platformokon a Soul Reaver, majd 2000-ben egy Dreamcast kitérő következett. Egy évvel később, 2001-ben jelent meg egy direkt folytatás, a Legacy of Kain: Soul Reaver 2, ami PC mellett PS2-n mutatkozott be. Ezt követően a rajongók 2002-ben kaptak még egy részt, a Blood Omen 2: Legacy of Kain személyében, majd 2003-ban egy PC-s, PS2-es és Xbox-os részt, a Legacy of Kain: Defiance-t.

 

[FRISSÍTÉS]

A pletykát erősítendő, Richard Buxton LinkedIn profiljában felbukkant egy sztoriboard, amelyet a művész még 2011-ben készített "egy Legacy of Kain nevű játékhoz", amikor még a Passion Pictures-nél dolgozott.

Hozzászólások

Translate »