Oldal kiválasztása

PSPgo – Magyarországon nem lesz kapható

PSPgo – Magyarországon nem lesz kapható
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A HWSW meginterjúvolta a Sony magyarországi hivatalos viszonteladóját, a Sony Hungária Kft-t, aminek illetékes menedzsere, Sándor Csaba erősítette meg, hazánkban nem lesz kapható az ősszel debütáló PSP Go.

Akik esetleg abban reménykedtek, hogy megunt, régi PSP modelljeiket október elsején lecserélhetik az E3-on bejelentetett új, karcsúbb, könnyebb és külsőben és belsőben lényegesen módosult verzióra, a PSP Góra, azoknak sajnos csalódást kell okoznunk, ugyanis a HWSW meginterjúvolta a magyar Sony divizió képviselőjét, Sándor Csabát, aki elárulta, hazánkban sajnos a Sony Hungária Kft. nem fogja forgalomba hozni a marokkonzolt.

 

 

A döntés mögött a megújult konzol irányvonala, a digitális terjesztés előtérbe kerülése áll, ugyanis a PSP Góból kikerült UMD olvasó helyett a PlayStation Store-on keresztül lesznek beszerezhetők a filmek, játékok, egyéb programok, azokat pedig a marokkonzolba épített flash memórián tárolhatjuk. Magyarországon azonban nincs hivatalos PS Store, a Sony online boltja jelenleg hamis lakcím és bankártyaadatok megadása után vehető igénybe, leginkább az amerikai verzióval. A GAMESComon bejelentett PSN kártyák jelentenének némi megoldást, de a Sony ezt se tervezi forgalomba hozni hazánkban, így csak kisebb importőrökön keresztül juthatunk hozzá majd a PSP Go-hoz, mely világszerte október 1-jétől lesz megvásárolható.

Translate »