Oldal kiválasztása

CES 2013 – Új Kingston termékek a láthatáron

CES 2013 – Új Kingston termékek a láthatáron

Las Vegasban a Kingston tegnap bejelentett pár új terméket, köztük a HyperX 10. évfordulóját ünneplő memóriamodulokat is.

DataTraveler HyperX Predator 3.0

A jelenleg 512 GB-os kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója, sőt az első negyedév során már 1 TB-os kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebességével a Kingston termékcsalád leggyorsabb USB-meghajtója.

DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3

A Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 G3 USB 3.0 flash meghajtó ideális választás azon fogyasztók, informatikai szakemberek és rajongók számára, akik szeretnék kihasználni az USB 3.0 szabvány nyújtotta teljesítménynövekedést. A DataTraveler Ultimate 3.0 G3 olvasási sebessége a 150 MB/mp, írási sebessége a 70 MB/mp értéket is elérheti. A DataTraveler Ultimate 3.0 G3 új, elegáns és vékony házat kapott, és nagy sebességet biztosít a nagyfelbontású képek, zenei könyvtárak és HD videók átviteléhez.

Kingston HyperX 10th Anniversary Edition memóriamodul

A Kingston Technology Europe Ltd. a 2013-as nemzetközi CES konferencián a Kingston HyperX 10th Anniversary Edition memória bemutatásával, illetve a HyperX 10. évfordulójára rendezett StarCraft II-bajnokság döntőjével folytatja a HyperX 10. évfordulójának ünneplését. Az elegáns, ezüst hőelosztóval felszerelt, nagy teljesítményű memória ideális megoldást jelent a legújabb számítógépes hardvereszközökhöz, valamint a legkomolyabb munkaterhelések és legintenzívebb játékok menedzseléséhez is. A HyperX 10th Anniversary Edition memória praktikus méretének köszönhetően a túlméretezett processzorhűtők alá is befér, és továbbfejlesztett hűtési teljesítménye révén hosszú távú megbízhatóságot garantál.

Translate »