Oldal kiválasztása

Bekerült a Libri Aranykönyv legjobb 10 könyve közé az Assassin’s Creed: Jelenések

Bekerült a Libri Aranykönyv legjobb 10 könyve közé az Assassin’s Creed: Jelenések
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ez a szavazás a tavaly megjelent könyvek közül hivatott eldönteni, hogy melyek nyerték el leginkább az olvasók tetszését.

Az Oliver Bowden által írt Assassin’s Creed-regények népszerűsége Magyarországon továbbra is töretlen, így talán nem is olyan meglepő, hogy az Assassin’s Creed: Jelenéseknek sikerült bejutni a kiemelkedő presztízsű Libri Aranykönyv olvasói szavazás top 10-es mezőnyébe a külföldi szórakoztató irodalom kategóriában.

Most adott a lehetőség, hogy akár a győzelmet is megszerezhesse a Jelenések, amely a sorozat negyedik kötete, és az Ezio-Altair ciklus zárása. Ehhez „mindössze” arra van szükség, hogy a többi kilenc jelöltet kiüsse, amelyek között olyan írók művei is szerepelnek mint pl. Ken Follett vagy George R. R. Martin. Természetesen a győzelemre csak akkor van lehetőség, ha még többen szavaznak a könyvre, mint eddig. Ezért a Fumax kiadó arra kér minden gamert, akinek van pár szabad perce, hogy szavazzon a kötetre.

A szavazáshoz szükséges egy egyszerű regisztráció, majd a szórakoztató irodalom kategóriába belépve, a külföldi fülre kell kattintani, és ott a jobb szélső, aranyszínű kockákra kattintva lehet ajánlani az adott könyvet. Egyszerre akár több könyv is ajánlható. Szavazni pedig április 30-ig lehet.

További részletek: http://www.libri.hu/aranykonyv/

Translate »