Oldal kiválasztása

A Nokia bemutatta az új Nokia Lumia 620 okostelefont

A Nokia bemutatta az új Nokia Lumia 620 okostelefont
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nokia harmadik és egyben legmegfizethetőbb árú Windows Phone 8-telefonja fiatalos vonzerejével csábít.

A Nokia Lumia 620 feltűnően színes megjelenéssel és különleges textúrával büszkélkedhet. A készülék polikarbonát hátlapját egy különleges eljárással úgy alakították ki, hogy annak alapszínére egy második áttetsző színréteget vittek fel ezzel elegyítve az egyes színeket, így a hátlap feltűnő, kétszínű hatást kelt. A kétszínű cserélhető hátlap hétféle színváltozata között mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő variációt.

A Nokia Lumia 620 készülék számos, a Nokia Lumia 920 és a Nokia Lumia 820 okostelefonokból jól ismert tulajdonsággal rendelkezik, így például 5 megapixeles fő- és VGA előlapi kameráját ugyanolyan egyedülálló kameralencsével szerelték fel. A Cinemagraph alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyszerű animációkat adjunk fényképeinkhez, míg a Smart Shoot több fotót felhasználva készíti el a tökéletes képet, miközben a felesleges tárgyakat is eltűnteti a fényképről.

A Nokia Lumia 620 hozzáférést biztosít a világ legjobb térképes és helymeghatározó szolgáltatásaihoz, azaz a Nokia Térképek, a Nokia Autóval, a Nokia Közlekedés, valamint a különleges Nokia Városnéző alkalmazásokhoz. A Nokia Városnéző applikáció a kamera keresőjét használva, az épületeken jelenít meg információt a környékről.

A Nokia Lumia 620 okostelefont az NFC támogatásnak köszönhetően egyszerűen párosíthatjuk olyan NFC-képes eszközökkel, mint a JBL PlayUp hordozható hangfal. A nyílt és biztonságos NFC kapcsolat egyúttal lehetővé teszi, hogy tartalmakat osszunk meg és fogadjunk kompatibilis eszközök csatlakoztatásával, vagy biztonságos fizetési tranzakciókat bonyolítsunk le a Windows Phone 8 rendszer Pénztárca alkalmazásával.

Operációs rendszer Windows Phone 8
Kijelző 3,8” TFT WVGA 800×480
ClearBlack
Akkumulátor 1300 mAh
Processzor Qualcomm Snapdragon™ S4 processzor; 1 GHz kétmagos CPU
Kamera Főkamera: 5 MP autofókusszal, LED vakuval
Előlapi kamera: VGA
Memória 512 MB RAM
8 GB háttértár (Micro SD bővíthetőség 64 GB-ig)
7 GB ingyenes Microsoft SkyDrive tárhely 

A Nokia Lumia 620 készülék lime zöld, narancssárga, fukszia, citromsárga, ciánkék színekben valamint feketében és fehérben lesz elérhető. A készülék becsült kiskereskedelmi ára adók és támogatások nélkül 249 dollár lesz (jelen árfolyam szerint 54 ezer forint). A Nokia Lumia 620 okostelefont 2013 januárjától lehet majd megvásárolni, először Ázsiában, majd Európában és a közel-keleti országokban, később pedig várhatóan világszerte.

Translate »