Oldal kiválasztása

Dark Souls II infómorzsák, első látványtervek

Dark Souls II infómorzsák, első látványtervek

Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls II bejelentése óta megszámlálhatatlanul adja az interjúkat a From Software új játéka kapcsán, így újabb részletek láttak napvilágot a Dark Souls folytatása kapcsán.

Miyazaki a napokban a Famitsu-nak és a Polygonnak is nyilatkozott, s ezekben az interjúkban főleg a Dark Souls II-t érintő változásokról mesélt. Ennek kapcsán elárulta, hogy a játék egy teljesen új grafikus motort használ majd, amivel szeretnék elérni, hogy a lehető legrealisztikusabb legyen a karakterek animációja és a prezentáció. Szintén újdonság, hogy a folytatás támogatni fogja a dedikált szervereket, így az első rész multiplayer módját ért sok kritikát minden erővel igyekeznek majd kiküszöbölni. Az ígéretek szerint sokkal könnyebb lesz egymás között megosztani az információkat, valamint az egymással történő interkació is lényegesen megújul.

:galeria:

A játék egyik kulcsszava az "idő", s bár Miyazaki nem volt hajlandó konkrétumokat elárulni, el lehet kezdeni találgatni, mit is jelent ez majd. A folytatás ugyanabban a világban játszódik, mint az első rész, de más idősíkban, s ez talán lehet kiindulási alap az előző mondathoz. A Dark Souls II-ben nem sérül és változik lényegesen a játék lényegi magja, vagyis a nehézség, illetve a játékmechanika és a pályadizájn koncepciója.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »