Oldal kiválasztása

Hitman Absolution – Ilyen nehézségi szintek lesznek

Hitman Absolution – Ilyen nehézségi szintek lesznek
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az IO Interactive minden igyekszik minden igényt lefedni, így a Hitman Absolutionbe öt eltérő nehézségi szint közül választhatnak a rajongók. Lássuk a részleteket!

A Hitman Absolution fejlesztése során az IO Interactive igyekezett minél nagyobb játékosbázist lefedni, így öt különböző nehézségi szint közül választhatnak majd a rajongók. Mindez azt jelenti, hogy a sorozattal most ismerkedőkön túlt a veterán játékosok is megtalálják majd a számukra megfelelő opciót.

 

A legkönnyebb szinten például rengeteg checkpointba futunk bele, gyorsabban regenerálódik főhősünk "Ösztön" képessége, ráadásul ez utóbbi rengeteg tippet is ad majd játék közben. Emellett az ellenfelek is lassabban reagálnak az egyes szituációkra. A közepes nehzéség annyiban különbözik majd a könnyűtől, hogy az "Ösztön" képesség nem regenerálódik, illetve az őrök megfelelő gyorsassággal reagálnak, illetve mi magunk sáfárkodunk a mentési pontokkal. A hard szintnél még éberebbek az őrök, az "Ösztön" funkció itt se regenerálódik és már tanácsokat se kapunk. Az Expert módban se hintek, se visszatöltődő "Ösztön", se választható checkpoint (vagyis a játék ment, már amikor ment), és az őrök minden korábbinál gyorsabban reagálnak az eseményekre. Végül pedig a Purist szint nyújtja majd a legkomolyabb kihívást, itt ugyanis egy célkereszten kívül semmilyen segítséget nem kap a játékos.

 

Az új Hitman játék november huszadikán jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Translate »