Oldal kiválasztása

God of War: Ascension – Zeus trailer, kulisszák mögött kedvcsináló

God of War: Ascension – Zeus trailer, kulisszák mögött kedvcsináló
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egyszerre két új videót is kapott a jövő tavasszal érkező God of War: Ascension. Az elsőben megismerkedhetünk Zeus-szal és választott bajnokaival, a másodikban pedig a fejlesztők mesélnek a két éves fejlesztési ciklusról.

A God of War sorozat történetében az Ascension lesz az első olyan rész, amiben multiplayer mód is helyet kap. A Sony ennek megfelelően széles körben szeretné majd megismertetni az online módot, így hamarosan bétatesztelési lehetőséget indít. A próbakörben két módon vehetünk majd részt: Egyrészt ha rendelkezünk PlayStation Plus előfizetéssel, akkor automatikusan résztvevői leszünk a játék bétájának, másrészt csatlakozhatunk egy közösségi játékhoz, a The Rise of the Warriorhoz, aminek részletei még nem ismertek.

 

A korai béta egyébként bónuszokkal is jár, többek között a teljes játékban is bevethető multiplayer fegyverek és páncélok személyében.

 

A God of War: Ascension az Egyesült Királyságban és Írországban március tizenötödikén, Európa többi részén pedig március tizenharmadikán jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra.

Translate »