Oldal kiválasztása

Dragon Age 3 – Látványtervek, friss részletek

Dragon Age 3 – Látványtervek, friss részletek
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A kanadai Edmonton Comic & Entertainment Expón tartott előadást a BioWare, ahol a stúdiót képviselő munkatársak többek között a Dragon Age 3: Inquisitionről is elárultak ezt-azt.

A csalódást keltő Dragon Age 2 után a BioWare mindent megtesz annak érdekében, hogy az első epizód sikeréhez és minőségéhez méltó epizódot varázsoljon a nem rég bejelentett harmadik felvonásból.

 

Éppen ezért minden eddiginél szabadabb kezet kap majd a játékos. Ennek megfelelően visszatér a karakterek testreszabhatósága, ami most már nem csak abban merül majd ki, hogy választott hősünket csinosítgathatjuk, hanem követőink küllemét és tulahdonságait is mi határozhatjuk meg. Szintén az expón hangzott el, hogy a Dragon Age 3 egyetlen pályája akkora méreteket ölt majd, mint a Dragon Age 2 összes helyszíne együttvéve, illetve az is kiderült, hogy saját kastélyt kapunk, aminek működéséért is mi leszünk a felelősek. Importálhatóak lesznek korábbi társaink, illetve visszatér az alakváltó Flemeth, akit úgy is ismerhetünk mint a Vadonok boszorkánya.

 

:galeria:

A Frosbite 2 motor hajtotta Dragon Age 3: Inquisition valamikor jövő év végén jelenik meg.

Translate »