Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Rockstar Games Collection?

FRISSÍTVE: Rockstar Games Collection?
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Két áruház kínálatában is felbukkant a Rockstar Games Collection, ami a pletykák szerint a következő hónaptól lesz kapható, s több Rockstar klasszikust is tartalmazni fog.

A Buy.com és a CDUniverse áruházak honlapján is felbukkant a Rockstar Games Collection, ami az egyes áruházak szerint november tizenharmadikán jelenik meg, 60 dolláros árcédulával. A csomag a következő játékokat tartalmazza: L.A. Noire, Red Dead Redemption, Midnight Club: Los Angeles Complete Edition és a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t, ami a két különálló GTA IV DLC-t, a The Lost and Damnedet és a The Ballad of Gay Tony-t takarja. A kollekció PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg.

 

 

[FRISSÍTÉS]

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, valóban lesz Rockstar gyűjtemény, mégpedig Rockstar Games Collection: Edition 1 néven. A csomag a már korábban leírt játékokat tartalmazza, 59,99 dollárba fog kerülni, s Észak-Amerikában november hatodikától lesz kapható. Európai megjelenésről nem esett szó, de valószínűleg a korábban pletykált november tizenharmadika jelöli az itteni premiert.

 

Translate »