Oldal kiválasztása

Nintendo Wii U – Amerikai és európai megjelenési dátum?

Nintendo Wii U – Amerikai és európai megjelenési dátum?
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ismét találgatások tárgya a Nintendo Wii U lehetséges megjelenési ideje és árcédulája. Ezúttal már tengerentúli és európai céldátumunk is van, mindkettő nagy áruházaktól származik.

Az észak-amerikai kilövési dátumot ezúttal az Amazon és a Blockbusters beszállítója, a Video Product Distributors szellőztette meg, a nagykereskedés listájában ugyanis felbukkant három különböző kiszerelésű Wii U (WIIU SYSTEM – GM – 11/11/12 $249.99, WIIU SYSTEM W/ – GM – 11/11/12 $299.99, WIIU SYSTEM 349 W/ – GM – 11/11/12 $349.99), amelyek november tizenegyedikén jelennek meg, s amelyek tartalomtól függően 249,99 dollár és 349,99 dollár között mozognak.

 

Az európai dátum valószínűleg december hetedikére esik, és nálunk 349 euróba kerül majd a legdrágább Wii U pakk. Mindezt az egyik francia áruházlánc, az FNAC hintette el, ahol egyébként már előrendelhető a konzol.

 

A Nintendo szeptember tizenharmadikán, New Yorkban tartja korábban beharangozott Wii U rendezvényét, ahol minden bizonnyal hivatalosan is bejelentik a megjelenési dátumot és árcédulát. Addig a fentiek érdemes erősen pletykaként kezelni.

Translate »