Oldal kiválasztása

Fuse – Az első részletek és képek

Fuse – Az első részletek és képek
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ma délután lejárt az Insomniac első multiplatform játékára, a Fuse-ra vonatkozó embargó, így megjelentek a négyfős kooperatív akció első látnivalói és részletei is.

A Fuse egy négyfős kooperatív akciójáték lesz, amiben négy elite, beépített ügynök alkotta csapatot fogunk irányítani, a tagoknak  pedig egyedi képességei és fegyverei lesznek. Dalton Brooks, Izzy Sinclair, Jacob Kimble  és Naya Deveraux az emberiségért küzd a történet során, mégpedig egy halálos idegen energiaforrástól, a Fuse-tól igyekeznek megmenteni a világot. Miközben javában üldözzük a Fuse-t eltulajdonító katonai Raven csoport tagjait, megfordulunk majd vízalatti bázison, egy szigeten található erődítményben, havas hegyvideken és egy titokzatos palotában.

 

 

:galeria:

A Fuse egyik érdekes eleme lesz a LEAP, ami lehetővé teszi, hogy akik szólóban játszanak, azok is egyaránt élvezhessék a kooperatív játékmenetet. Mindez azt jelenti, hogy harc közben könnyedén válthatunk majd a szereplők között. Ezt színesítik az egyes fegyverek egyedi képességei, amelyek akár stratégiai opciókkal szélesíthetik a játékmenet repertoárját. A küldetések során úgynevezett Fuse pontokat gyűjtögethetünk, amelyek segítségével fejleszthetjük karaktereinket, s azok képességeit.

 

Megjelenés PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, valamikor jövő tavasszal.

Translate »