Oldal kiválasztása

Call of Duty: Modern Warfare 4 pletykák

Call of Duty: Modern Warfare 4 pletykák
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Se7enSins értesülései szerint valóban a Tony Hawk játékok kapcsán ismert Neversoft készítené a Modern Warfare negyedik részét, ami minden jel szerint megmarad a modern hadviselésnél.

A Se7enSins meglehetősen vad pletkákkal rukkolt elő múlt hétvégén, a Modern Warfare 4 kapcsán ugyanis arról számoltak be, hogy egyrészt nem az Infinity Ward, hanem az a Neversoft fogja készíteni, akik eddig a Tony Hawk sorozat útját egyengették. A negyedik felvonás kapcsán a névtelen forrás elárulta, a jelen hadviselés technikáit vonultatja majd fel a játék, így lesznek robotrepülőgépek, valamint olyan eszközök, mint a Drone Survaillanceés a Dominator UAV.

 

A játék hősei állítólag repülőgépekből ugrálnak majd ki, úgynevezett HALO ugrással, de lesz majd jég alatt játszódó küldetés is. Ezen kívül lehetőségünk lesz pilóta nélküli drone-t irányítani, valamint a Ghost Recon sorozatból már ismert álcázó berendezésnek is sűrűn hasznát fogjuk venni. A helyszínek között a szokásos változatos felhozatallal szembesülünk, így Oroszországtól kezdve, Kanadán át, rengeteg helyszínen megfordulunk majd.

Translate »