Oldal kiválasztása

GC 2012 – GTA V és Watch Dogs távolmaradás

GC 2012 – GTA V és Watch Dogs távolmaradás
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A UbiSoft a napokban erősítette meg, az E3-on bemutatott Watch Dogs kihagyja a kölni expót, és a korábbi pletykákkal ellentétben a Grand Theft Auto V se lesz látható a GamesComon.

A Grand Theft Auto V kapcsán akkor indultak meg a találgatások, amikor az idei GamesCom promóciós videójában felbukkant néhány másodpercnyi pillanatkép a játékból, a Rockstar azonban azóta se megerősíteni, se cáfolni nem kívánta, hogy jelen lesz a kiállításon a tavaly ősszel bemutatott ötödik rész. Végül az egyik szervező, Tim Endres projektmenedzser erősítette meg, hogy a trailerben látott villanások egy "hiba" eredményei, és a Rockstar semmilyen formában nem lesz kint az augusztusi játékshow-n, így törölték az adott jeleneteket a promóból, és elnézést kérnek a félreértés miatt.

Ezzel szemben a Watch Dogs esetében már maga a UbiSoft jelezte, hogy az E3-on bemutatott, nyílt világú kalandja nem lesz megtekinthető Kölnben. Cserébe azonban kapunk Assassin's Creed 3-at, Far Cry 3-at és sok más játékot.

Az idei GamesCom augusztus tizenötödikén nyitja meg kapuit, a nagyközönség számára pedig 16-ától lesz látogatható a rendezvény.

Hozzászólások

Translate »