Oldal kiválasztása

Dead Space 3 – Lesz kooperatív mód?

Dead Space 3 – Lesz kooperatív mód?

A tegnap hajnali Electronic Arts konferencián hivatalossá vált, készül a Dead Space harmadik része, ami a friss pletykák szerint ki-be ugrálós kooperatív módot is kapni fog.

Számos pletyka után tegnap hivatalosan is megerősítette az Electronic Arts, hogy készül a Dead Space harmadik része, ami az IGN névtelen forrása szerint rengeteg újdonságot fog felvonultatni, köztük kooperatív móddal, Isaac Clarke módosult személyével vagy új ellenfelekkel.

 

Kooperatív mód:

 

Az online kooperatív játékmód lényegében az egyjátékos kampány újrajátszását teszi majd lehetővé, olyan apróságokkal módosítva és kiegészítve, amelyek jól illeszkednek a co-op-hoz, így például bizonyos jelenetek mások lesznek, de lesznek olyan fejtörők, amiket csak párban lehet megoldani. Megoszthatjuk társunkkal a lőszert, esetleg gyógyíthatjuk a másikat, miközben nem lesz újraéledő rendszer, azaz, ha egyikünk meghal, akkor az utolsó ellenőrzőponttól kezdjük újra a játékot.

 

Fegyverek és "munkapad":

 

A Dead Space 3-ban megújul a fegyverek másodlagos tüzelési módja, köszönhetően a "munkapadnak". A játék során itt fejleszthetjük csúzlijainkat, köztük azok erejével, újratöltési sebességükkel, A Plasma Cutter korábbi horizontális irányú lövése a harmadik részben vertikálissá változik. A Pulse Rifle esetében a másodlagos módban hatalmas vágópengékkel eshetünk neki az ellenfeleknek.

 

Isaac Clarke:

 

Megújul Isaac pánzélzata, ami egyben új képességeket is magával hoz, többek között a fedezékbe gugolást, a kitérő ugrásokat, de főhősünk fürgébb mozgásra is képes lesz. A telekinézis funkciója komplexebb lesz, mint korábban, így például forgatni is képesek leszünk objektumokat.

 

Clarke beszámíthatatlan viselkedése is komoly tényező lesz, hiszen játék közben hallucinációk gyötrik.

 

Ellenfelek:

 

Visszatérnek a nekromorfok, de a sorozat történetében először, emberi ellenfelekkel is farkasszemet kell majd néznünk. Erősen páncélzott, fegyverekkel, gránátokkal jól felszerelt csapatokkal lesz dolgunk. Felbukkannak pókszerű teremtmények is, amelyekkel szemben csakis tisztes távolságból lesz esélyünk, és persze lesznek hatalmas méretű nekromorfok is.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »