Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Call of Duty: Black Ops 2 – Kiszivárgott képek

FRISSÍTVE: Call of Duty: Black Ops 2 – Kiszivárgott képek
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Formálisan ma este, az NBA rájátszások szüneteiben levetített trailerrel mutatkozik be a novemberre datált Black Ops folytatás, azonban már most, idő előtt kiszivárogtak a játék első képei.

A múltkori szivárgás után ismét képeken pózol a Call of Duty: Black Ops 2, ami a korábban látottak szerint valóban a közeli jövőben fog játszódni, így a modern hadviselésbe is belekóstolhatunk. A játékot a mai NBA rájátszások szünetében levetített előzetessel fogják hivatalosan bemutatni. A fejlesztést a Treyarch végzi, és bár platformlista még nincs, a kiszivárgott plakátok szerint november tizenharmadikán jelenik meg a folytatás.

 

 

Frissítve:

 

Közben élesedett a játék hivatalos holnapja is, ahol megtekinthető a játék dobozképe is, ami nem meglepő módon a kiszivárgott plakátokon látottakat használja fel. A most elindított oldal megerősíti a november tizenharmadikai premiert, illetve azt is világossá teszi, hogy PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni a Black Ops 2. A honlapon található rövid leírás szerint a következő Black Ops a 21. század hidegháborújának idejében játszódik, ahol a modern fegyverek és technológiák segítségével megismerkedhetünk a hadviselés következő generációjával.

Translate »