Oldal kiválasztása

E3 2012 – Battlefield 3 – Jön a Battlefield Premium

E3 2012 – Battlefield 3 – Jön a Battlefield Premium

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, valóban jön a Call of Duty: Elite-re hajazó szolgáltatás, a Battlefield Premium, ami meglepő módon nem havi díjas rendszert, hanem egyszer fizetős modellt alkalmaz majd.

Az Electronic Arts véget vetett a több hete tartó találgatásoknak, s formálisan is megerősítette, hamarosan bemutatkozik a Battlefield Premium szolgáltatás. A Call of Duty: Elite-hez hasonló rendszer valószínűleg június negyedikén, a Close Quarters DLC-vel egyszerre fog bemutatkozni, beszerezni pedig egyszeri összeg ellenében tudjuk majd, ami Európában 4000 MS pont vagy 50 euró lesz.

 

Ezért cserébe azonban igazán komoly tartalmat kínál majd a DICE és az EA, ugyanis korai hozzáférést (megjelenés előtt már két héttel) hozzájuthatunk a következő hónapokban megjelenő DLC-khez (Armored Kill, Aftermath, End Game), de emellett kapunk rengeteg új fegyvert, kiegészítőket, dögcédulákat, testreszabhatósági lehetőségeket, illetve egyszeri alkalommal teljes statisztikánkat is törölhetjük.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »