Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: E3 2012 – The Witcher – PS3-ra és Xbox 360-ra jön az első rész

FRISSÍTVE: E3 2012 – The Witcher – PS3-ra és Xbox 360-ra jön az első rész
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Holnap tartja E3 előtti konferenciáját a lengyel CD Projekt RED, ahol egy korábbi tájékoztatásuk szerint komoly bejelentésre készülnek, ami két áruházlánc kiszivárogtatott adatlapjai szerint nem más lesz, mint a The Witcher első részének konzolos változata.

Holnap érdemes lesz minket figyelni, a CD Projekt RED ugyanis holnap tartja E3 előtti konferenciáját, ahol a tervek szerint komoly meglepetés bejelentésre készülnek. A nagy leleplezés minden bizonnyal a Cool Shop és a Blockbuster áruházak honlapjain megszellőztetett The Witcher: Rise of the White Wolf lesz, ami azért lehet ismerős, mert egy ideig ezen a néven készült már egy konzolos The Witcher játék, de finanszírozási gondok miatt ezt végül lelőtte a lengyel csapat.

 

A The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition nemrég megjelent Xbox 360-as verziójának sikere azonban új belátásra bíztathatta a kiadókat, s úgy tűnik, minden akadály elhárult az első rész konzolos megjelenése elől.

 

[FRISSÍTÉS]

Az Eurogamer utánajárt a pletykának, s a CD Projekt RED megerősítette, egy teljesen új játékot fognak holnap bemutatni, így mégse lesz konzolos The Witcher.

 

[FRISSÍTÉS]

És befutott a titokzatos játék első teaser fotója is:

 

Translate »