Oldal kiválasztása

A Korn gondoskodik a halloweeni hangulatról a World of Tanks Blitzben

A Korn gondoskodik a halloweeni hangulatról a World of Tanks Blitzben
4 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Wargaming együttműködésre lépett a Korn zenekarral, amelynek köszönhetően az idei halloweeni szezonban a World of Tanks Blitzben a zenekar rajongói is megtalálhatják a számításukat.

Egyrészt máris itt van a legújabb játékmód, a Burning Games, amelynek hangulatát jól példázza az együttes legújabb stúdióalbumáról származó Finally Free videóklipje.

Másrészt egy öt szintből álló eseményen is részt vehetnek az ingyenes játék és a banda rajongói, amelynek keretében a kihívásokat teljesítő játékosok a kedvenc együttesükhöz kapcsolódó tartalmakra tehetnek szert október 16. és október 24. között. Ez a Convergence névre hallgat.

A Burning Games keretében a játékosoknak a túlélésre kell törekedniük egy időkorláttal ellátott csatatéren, ahol folyamatosan csökken a tankok életereje, amelyet csak az ellenfelek megsebzésével lehet visszatölteni. Az új játékmód szintén október 24-ig érhető el. Ezt követően október 31-ig lehet majd játszani a játékosok által méltán kedvelt Mad Games játékmóddal.

A halloweeni események sora ezzel nem ér véget, ugyanis egészen október 31-ig érhető el a játékosok számára a The Way of the Raider, egy 60 szintből álló esemény. Ennek során kreditekre, ingyenes tapasztalati pontokra, több napnyi Prémium szintű elérésre, álcákra, valamint két olyan posztapokaliptikus járműre lehet szert tenni, amelyek a Korn videóklipjében is felbukkannak.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »