Oldal kiválasztása

Halo 4 – Bemutatkozik a limitált kiadvány

Halo 4 – Bemutatkozik a limitált kiadvány
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A mai naptól előrendelhető a Halo 4 fapados, s annak gyűjtői kiadványa, ami természetesen rengeteg bónusszal felruházva igyekszik vásárlókat csalogatni.

A Halo 4 limitált kiadványa 99,99 dollárba fog kerülni, s extra tartalmát tekintve a multiplayer módot bővíti bómusz tartalmakkal. Többek között a játék egyik játékmódjához, a War Games-hez kínál majd kilenc különböző térképet (három különböző pályacsomag formájában jelennek meg), amelyeken kompetitív összecsapásokban vehetünk majd részt. Ezenkívül kapunk még hat különböző specializációt, de ennek részleteit csak az E3-on rántja le a 343 Industries és a Microsoft.

 

A csomagban megbújik még egy UNSC Infinity Briefing Packet, ami páncélunk testreszabásához kínál sémákat, de információkat tudhatunk meg az UNSC fegyverzetéről, leírásokat a hajóról, valamint a történetet kiegészítő morzsákat is csipegethetünk innen. Szintén a kiadvány része lesz a korábban beharangozott élőszereplős, másfél órás film is, a Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition, amiben a készítők azokba az időkbe hajítják vissza a rajongókat, amikor kezdetét vette a Human/Covenant háború. A történet főhőse egy ifjú, Master Chief által inspirált kadét lesz.

 

Végezetül pedig kapunk egy raklapra való digitális bónusz tartalmat is, mint például in-game Spartan-IV páncélszkint, egyedi in-game fegyverkülsőt az Assault Rifle-höz, egy exkluzív játékbeli emblémát és egy Xbox Live avatárt.

 

A Halo 4 november hatodikán jelenik meg Xbox 360-ra.

Translate »