Oldal kiválasztása

Project RPG – A Witcher producerének új játéka

Project RPG – A Witcher producerének új játéka
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hivatalosan is bemutatkozott Tomasz Gop, a Witcher producerének új akció-szerepjátéka. Az egyelőre csak munkacímen futó Project RPG fejlesztése korai stádiumban van, így a megjelenésre csak 2013-ban kerülhet sor.

A Project RPG egy olyan akció-szerepjáték lesz, ahol a harcrendszert olyan korábbi címek ihlették, mint a Dark Souls, a Kingdoms of Amalur vagy a Batman: Arkham City. A játékban az ellenfelek nem külsejük, hanem viselkedésük és harcstílusuk szerint lesz majd felismerhető, az újrajátszás érdekében pedig az első végigjátszás után elérhető lesz egy New Game Plus opció is.

 

A játék története az Istenek halála után 1000 évvel később veszi majd fel a fonalat, ahol hősünkkel egy olyan világba csöppenünk, ahol a hegyekben eltemetett Istenek két részre szakították a világot, amelyek nem csak sajátos hangulattal, de különböző filozófiával is rendelkeznek. Főhősünkkel választatnunk kell, melyik oldalt választjuk, miközben a történet annak megfelelően alakul, játék közben milyen játékstílust és ideológiát képviselünk.

 

Megjelenés valamikor 2013-ban, PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon.

Translate »