Délelőtt befutottak a Medal of Honor: Warfighter első képei, délutánra pedig az első részletek is megérkeztek, így lassan körvonalazódik, mit is kínál majd a folytatás.

A CVG riportja szerint a Medal of Honor: Warfighterben ismét valós eseményeken alapuló küldetéseket teljesíthetünk, és a Danger Close ígéri, a hangsúly ezúttal nem a szimuláción, hanem a valóság minél élethűbb ábrázolásán lesz. A folytatásban visszatérnek a Tier 1 jól ismert operátorai, mint például Preacher, Voodoo, Mother, de a többi jelentősebb szereplő is fel fog bukkanni. A játék egyik helyszíne is lelepleződött, így valamelyik küldetés a Fülöp-szigeteken található, árvíz sújtotta Isabela City-ben fog játszódni.

 

Állítólag több választási lehetőség közül választhatunk, amit az OXM cikke azzal a példával próbált meg bemutatni, hogy játék közben mi döntjük el, hogyan hatolunk be például az egyik épületbe (berúgjuk a bejárati ajtót, C4-gyel robbantunk, vagy villanógránátot használunk). A multiplayer kapcsán kiderült, lesz online kooperatív mód, illetve One-Shot-Kill opció, valamint olyan elit alakulatok katonáinak bőrébe bújhatunk, mint például a SAS, a SASR, a KSK, és a Grom.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás