Oldal kiválasztása

CD Projekt – Már a következő generációra fejlesztenek

CD Projekt – Már a következő generációra fejlesztenek

Adam Badowski, a lengyel CD Projekt munkatársa az Eurogamernek adott interjúban mesélt a csapat jövőbeli terveiről, így megtudtuk, a The Witcher fejlesztői bizony már előre tekintenek, és két next-gen játékon is dolgoznak.

Badowski elárulta, már egy ideje dolgoznak a következő generációs masinákra szánt technológiáikon, köztük a Red Engine továbbfejlesztett változatán, így két csapatuk is új, kifejezetten a next-genre szánt játékon dolgozik. A CD Projekt RED nagyobb létszámmal valószínűleg a The Witcher 3-on, míg egy nemrég toborzott alakulat egy titkos, vadonatúj szerepjátékon.

 

A managing directorként (jelentsen ez bármit is) dolgozó Badowski emellett azt is elmondta az Eurogamernek, hogy mindkét cím multiplatform lesz, vagyis PC mellett az új konzolokra is egyszerre fognak megjelenni. Azzal kapcsolatban, hogy melyik platform lesz a vezető, nem tudott állást foglalni, de mivel elkötelezett hívei az új generációnak, leszögezte, amellett teszik majd le a voksukat, ami a legtöbb erőforrást biztosítja számukra, ugyanis szeretnének igazán maradandót alkotni a next-gen érában is.

Translate »