Oldal kiválasztása

Far Cry 3 – Kiszivárgott trailer, friss részletek

Far Cry 3 – Kiszivárgott trailer, friss részletek

Eredetileg a holnapi nap folyamán kellett volna érkeznie a múlt héten hétvégén beharangozott új Far Cry 3 trailernek, azonban idő előtt kiszivárgott az ismét trópusi helyszínen játszódó harmadik rész előzetese.

A tegnap bemutatott brit EDGE magazin előzeteséből összeollózott információk szerint a játék főhőse James Brody nevű fickó lesz, aki évek óta a játék helyszínéül szolgáló szigeten él, ugyanis rég elveszett barátnője után nyomoz. Az egy ideje már tartó magány következménye, hogy Brody kissé zakkant, így lesznek a játéknak olyan pillanatai, amikor hallucinációk és különböző látomások gyötrik.

 

A Far Cry 3 játékmenete a lineáris küldetésekre fog épülni, miközben a készítők meghagyják a felfedezés lehetőségét is, így lehetőségünk lesz bejárni a hatalmas szigetet. A küldetések teljesítésének a módja csakis rajtunk múlik, ha úgy akarjuk, lopakodhatunk, esetleg csendesen, mesterlövész puskával vadászhatunk az ellenfelekre, de ha úgy tartja kedvünk, Rambó módjára mészárolhatunk le mindenkit. Lesznek a történetet előre lendítő, szkriptelt pillanatok is. A sablonos akciójátékok menetét olyan apróságok dobják majd fel, mint a  McGyvert idéző pillanatok, amikor például egy dzsipre szerelt C4-et a tömegbe küldve kelthetünk zűrzavart.

 

Az idő előtt kiszivárgott trailer szerint szeptember hatodikán érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Far Cry 3.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »