Nincs már messze a Batman: Arkham City megjelenése, így a Rocksteady időszerűnek látta pontosítani, mikor, és mennyiért érkeznek a játék első letölthető bővítményei.

Az első letölthető extra a Nightwing character pakk lesz, mely november elsejétől lesz elérhető, s amellett, hogy játszható formában kínálja fel Nightwinget, a karakterre szabott egyedi mozgásokat, animációkat, és két új challange térképet (Wayne Manor és Main Hall) is kapunk, miközben a már meglévő kihívások helyszínein is próbára tehetjük majd az új hőst. A DLC  6,99 dollárba fog kerülni.

 

Ugyanennyibe fog kerülni a Robint tartalmazó bővítmény, mely a Best-Buy előrendelői számára ingyenesen lesz majd elérhető. A DLC hasonló tartalmat ígér, mint a  Nightwing character pakk, és november 12-től lesz beszerezető. Ezt követi majd a harmadik, december hatodikán megjelenő csomag, az Arkham City Skin Pack, mely mint a neve is mutatja, új külsővel vértezi fel hőseinket, bár azt rejtély övezi, hogy kiket is. A pakk 4,99 dollárba kerül majd.

 

A Batman: Arkham City október huszonegyedikén fog megjelenni, Xbox 360, PlayStation 3 platformokon, míg PC-re csak novemberben érkezik a Rocksteady játéka.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás