Oldal kiválasztása

Official PlayStation Magazine pletykák

Official PlayStation Magazine pletykák

A meglehetősen csendes hétfőbe bőven belefér egy kis pletykaáradat. Az érdekességeket ezúttal a brit és az olasz Official PlayStation Magazine rovata szállította.

A brit verzió pletykarovata szerint a E3-as Capcom prezentáción egy logó formájában már felbukkanó Resident Evil hatodik részét az idei Tokyo Game Show-n mutatja be a stúdió. A magazin emellett úgy tudja, az Electronic Arts hamarosan egy PlayStation 3 exkluzív FPS fejlesztésébe fog belevágni, míg a CryTek egy teljesen új FPS-franchise-on dolgozik. A Namco állítólag komolyan fontolgatja, hogy a gyengébb eladások ellenére összehozzák az Enslaved második részét, míg a GLaDOS hangját kölcsönző színész állítólag új játékon dolgozik a Valve-nél. A rovat utolsó érdekessége, hogy a Devil May Cry HD kollekció még az idén elérhető lesz, állítólag  az első három részt fogja tartalmazni.

 

Az olasz kiadványban egy szintén sokat pletykált hír ütötte fel a fejét, a magazin ugyanis úgy tudja, 2012 telén érkezhet meg PlayStation 3-ra a Syphon Filter negyedik része.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »