A DICE termékmenedzsere, Tommy Rydling a PlayStation Blogon jelentette be, hogy a Battlefield 3 első, év végén megjelenő DLC-je, a Back to Karkand időleges exkluzivitást élvez majd PlayStation 3-on.

A Back to Karkand DLC az előrendelők számára már a játék premierjének napjától kezdve elérhetőek lesznek, de akik nem rendelték elő a játékot, azok csak év végén kaphatják meg a bővítményt, mely a DICE ma kiadott közleménye szerint egy hetes exkluzivitást fog élvezni PlayStation 3-on. A DICE termékmenedzsere, Tommy Rydling emellett azt is megerősítette, hogy a további DLC-kre is ez a sors vár majd a jövőben.

 

A Battlefield 3 bétatesztje jövő héten veszi kezdetét. Aki rendelkezik a Medal of Honor gyűjtői példánnyal, vagy korábban már előrendelte az Originből a Battlefield 3 digitális PC-s változatát, azok már jövő héten kedden neki eshetnek a bétának. A többiek két nappal később, jövő héten csütörtökön vághatnak bele a multiplayer tesztkörökbe. A teljes játék október huszonötödikén jelenik meg, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás