Thomas Tippl, a Blizzard COO-ja a Citi 2011 Technology konferencián tartott előadásán jelentette be, hogy korábban már “bizonyított” címeik 2014 végéig hat új epizóddal folytatódnak majd.

Tippl az előadásában elmondta, korábban már bizonyított termékeikre számítanak a jövőben is, így a következő három évben hat olyan címet terveznek, melyek a már jól ismert franchise-okra építkeznek. Ennek köszönhetően minden bizonnyal három éven belül lezárul a StarCraft II, hiszen jövő év elején érkezik a Heart of Swarm, illetve a tervezett periódusba valószínűleg a Protoss kampányt is elbeszélő Legacy of the Void is bele fog férni.

 

A Diablo 3 kapcsán még mindig 2011-es megjelenéssel számol az Activision Blizzard, de mivel nem biztosak benne, hogy ez összejön, így nem is számolnak a játékkal az üzleti tervükben. Az viszont biztosra vehető, hogy 2014 végéig egy Diablo 3 kiegészítőt kapni fognak a rajongók.

 

A maradék két cím pedig a World of Warcrafthoz köthető, a népszerű MMO játék ugyanis a jövőben két új kiegészítővel bővülhet.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás