Oldal kiválasztása

Marvel vs. Capcom 3 – PlayStation Vitára is?

Marvel vs. Capcom 3 – PlayStation Vitára is?

A francia Amazon honlapján megjelent adatlap szerint a Capcom nem csak a Street Fighter x Tekkent, de másik ütős bunyós címét, a Marvel Vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds-öt is elkészíti a Sony új zsebkonzoljára, a Vitára.

Ugyan erősen pletykaszagú a hír, a francia Amazon oldalán megjelent adatlap szerint a Capcom cross-univerzuma, a Marvel vs. Capcom legutóbbi, harmadik epizódja az Xbox 360-as és PlayStation 3-as megjelenés mellett valamikor PlayStation Vitára is ellátogathat. Figyelembe véve, hogy a japánok a Street Figter x Tekkent is elkészítik a Sony jövő év elején megjelenő új zsebkonzoljára, nem elképzelhetetlen, hogy a pletykának van valóságalapja.

 

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy a Marvel vs. Capcom 3 bővített változatban tér vissza a áruházak polcaira, melynek ultimate kiadása tizenkét új karaktert, nyolc új helyszínt, új játékmódokat és újragondolt harcrendszert vonultat majd fel. A Capcom oldalról Vergil, Phoenix Wright, Frank West, Firebrand, Strider és a Resident Evil 3 Nemesis-e, a Marvel oldaláról pedig Ghost Rider, Hawkeye, Dr.Strange, Nova, Iron Fist és Rocket Raccoon csatlakozik a választható karakterekhez.

Translate »